Rockabilly girl rocks

Rockabilly

Mijn dochter weer als model gebruikt 😉 super blij dat we het allebei erg leuk vinden om te doen. Het is niet altijd even simpel om modellen te vinden. We hebben nog zoveel ideeën om uit te werken maar te weinig tijd helaas. Dus we beginnen maar met deze Rockabilly shoot en waarschijnlijk wordt het de volgende keer vintage maar dat zien we dan wel weer 😉

Oké we hadden dus zin in een Rockabilly style en hebben zelf haar make up en haar daarop aangepast. Haar rode haar steekt mooi af bij haar blauwe ogen en dat wilde we graag laten zien. Stoer maar ook vrouwelijk, deze dame is pas 16 maar met deze shoot laat ze zien hoe ze graag zichzelf ziet.

Vervolgens hebben we de studio opgezet in de woonkamer en hebben 1 flitser met softbox van voren en 1 flitser met een rode filter, deze staat rechts van haar.

Lees Meer»

Shibari – een eeuwenoude kunstvorm

Shibari,

Triangel, zoekend, grenzen, style, uitdagend, elegant, raw. Dat zijn de eerste woorden die in me op komen bij het fotograferen van Shibari met een triangle team.
Werken naar iets groters, iets diepers, iets intenser en reikend naar je ziel.

Alles wat we samen doen klopt, zowel voor als achter de schermen, we voelen en vullen elkaar aan.
Dit is niet onze eerste shoot samen maar wel de eerste in een reeks die veelbelovend is.

Shibari is niet alleen erg mooi om te zien op de foto’s, je voelt bij de foto’s de sfeer, de grens tussen spanning en ontspanning is flinterdun en ik hoop dat het zo is overgekomen.

Lees Meer»

Trouwreportage Kralingse bos

Trouwreportage,

Eigenlijk een thema die ik dus uit de weg ga. Ik vind dat je echt van goede huize moet komen en aangezien ik nog gewoon aan het spelen ben zal ik dit niet gauw doen. Het was via een vriendin aangevraagd en het trouwkoppel kende ik ook. Er werden geen eisen gesteld en ze waren erg makkelijk in de omgang. Pas op het allerlaatst hadden we dit afgesproken dus lekker last minute, dat is voor mij toch wel het leukste, lekker spontaan! En dan nog een trouwreportage ook! De trouwreportage is in het Kralingse bos, het was wel wat kil buiten dus tussendoor steeds even opwarmen van de bruid. Ze hadden zelf geen ideeën en lieten het aan mij over. Maar slechts na enkele aanwijzingen werden ze vrijer en creatiever en ging alles vanzelf eigenlijk.

Geslaagd?!

Het was een open en vrolijk koppel dus het was aangenaam om ze op foto te zetten.
Alhoewel trouwfoto’s toch wel stress met zich meebrengen, het moet goed gaan, voelde het heel ontspannen en hebben we veel gelachen!

Hoe leuk het ook was om te doen ik zou het nog steeds niet voor vreemde doen, er ligt teveel druk op en als je net een belangrijk moment mist is het niet te herstellen.

Sommige belangrijke momenten heb ik ook gefilmd, dat vind ik ook erg leuk om te doen. Deze bewerk ik dan met het programma wondershare. Deze is zo gebruiksvriendelijk dat iedereen ermee overweg kan. Als extra toevoeging heb ik er dan ook een DVD van gemaakt met een samenvatting van de dag!!

Het koppel was in ieder geval erg blij met het resultaat, ik ben tevreden maar ik zie dat ik nog heel wat te leren heb hahaha

Hier staan een paar foto’s en het filmpje. De foto van hun handen in de auto is trouwens met mijn telefoon gemaakt, een iPhone :-p

Lees Meer»

En eindelijk is het zover

En eindelijk is het zover. Weer een paar foto’s erbij 😉

Als eerste heeft mijn dochter weer model gestaan met engelen geduld, het idee willen we graag nog eens in het bos overdoen maar dat moet nog even wachten. Het liefst in April en dan in het Hallerbos in Belgie, dus deze is voor volgend jaar.

 

 


Dan hebben we nog een hele gave shoot in de salon van Beauty to Go. We hebben eerder al de vintage shoot gehad en nu nog een schepje erboven op gedaan. Het resultaat is hilarisch en hier voel ik mij helemaal in m’n element.

Lees Meer»

Fairy tail in progress

Fairy tail,

Binnenkort op mijn blog een fairy tail fotoshoot, weer van alles uitgeprobeerd en heel veel lol gehad.

Zelfs mijn honden weten al wat ze moeten doen als de studio wordt neergezet 🙂

Hier alvast een voorproefje……..